News Flash:

Tacos cu carne de vita si fulgi de porumb

18 Iunie 2013
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 foi de aluat
2 linguri de ulei de masline
300 g carne de vita
2 cani de fulgi de porumb
100 g branza maruntita
1 salata verde tocata
3 rosii tocate
1 ceasca de smantana
sos iute

Mod de preparare:

Presara putina faina pe blatul de lucru si intinde bine aluatul. Decupeaza-l apoi in cercuri mai mari. Pune putin ulei intr-o tava si baga la cuptor cercurile de aluat pentru aproximativ 15 minute, apoi scoate-le pe un gratar sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit, umple-le cu fulgi de porumb, carne de vita prajita si maruntita, branza, salata verde, rosii si smantana.
Tacos cu fulgi de porumb si carne de vita se serveste rece, cu sos iute sau sos de usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza maruntita smantana sos iute gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011383 (s)