News Flash:

Taci si-nghite. Cum se prepara

16 Ianuarie 2017
19064 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
250 g malai
100 g cascaval ras
1 litru apa amestecata cu lapte
100 g telemea
50 g unt
sare

Mod de preparare:

Chiar daca are un nume mai amuzant, acest fel de mancare e delicios, usor de preparat si arata apetisant. Incearca si tu sa prepari “taci si-nghite”!

1. Se prepara o mamaliga din apa cu lapte, malai si putina sare. Cand este fiarta, se amesteca cu telemeaua rasa sau sfaramata cu furculita, cascavalul ras si unt.

2. Se unge o forma cu put in unt, se asaza mamaliga, se fac in ea adancituri cu dosul unei linguri si in fiecare adancitura se pune cate put in site un ou. Se presara putin cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se da la cuptor.

3. Cand albusul s-a intarit, este gata. Se serveste calda, cu smantana.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

taci inghite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019280 (s)