News Flash:

Sweet and fruity

20 Mai 2011
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Sweet and fruity
Ingrediente: 500 g capsuni 2 portocale 500 g caise coapte 1/2 l suc de struguri deschisi la culoare 1 pepene galben 2 sticle de vin alb aromatizat Mod de preparare: Curatam fructele, apoi amestecam zeama capsunilor presate cu zeama celor doua portocale. Facem un piure din caise si jumatate din cantitatea de struguri si un altul din pepene si cealalta jumatate a cantitatii de struguri. Impartim in pahare amestecul si il completam cu vin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde cirese struguri rozmarin pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1596 viz    0 com
1177 viz    0 com
1068 viz    0 com
1199 viz    0 com
1050 viz    0 com
1055 viz    0 com
1202 viz    0 com
1177 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017079 (s)