News Flash:

Sweet and fruity

20 Mai 2011
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
Sweet and fruity
Ingrediente: 500 g capsuni 2 portocale 500 g caise coapte 1/2 l suc de struguri deschisi la culoare 1 pepene galben 2 sticle de vin alb aromatizat Mod de preparare: Curatam fructele, apoi amestecam zeama capsunilor presate cu zeama celor doua portocale. Facem un piure din caise si jumatate din cantitatea de struguri si un altul din pepene si cealalta jumatate a cantitatii de struguri. Impartim in pahare amestecul si il completam cu vin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde cirese struguri rozmarin pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1552 viz    0 com
1129 viz    0 com
1031 viz    0 com
1145 viz    0 com
1021 viz    0 com
1021 viz    0 com
1164 viz    0 com
1142 viz    0 com
1108 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013825 (s)