News Flash:

Super dejun cu ovaz si migdale

25 Noiembrie 2014
1643 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 lingurita sare
3-4 linguri zahar brun
migdale faramitate (cate vrei)
merisoare uscate (cate vrei)
cca 450 gr fulgi de ovaz
cca 700 ml apa
putina scortisoara

Mod de preparare:

Mai intai pune la fiert fulgii de ovaz, cu putina sare. Dupa ce sunt gata, amesteca-i cu zahar brun si niste scortisoara.
Pulverizeaza spray de gatit intr-o tava de briose sau greseaza cu unt / ulei de cocos. Umple o treime din fiecare forma cu fulgi de ovaz, adauga niste merisoara, apoi pune migdale. Baga forma de briose in frigider. Dupa ce s-au intarit prajiturelele, pune-le in congelator. Cand au inghetat, muta-le intr-o punga.
Sunt perfecte pentru micul dejun, ceai si cafea. Bineinteles, inainte de servire, trebuie sa pui cam 30 de secunde in cuptorul cu microunde.
Daca vreti sa pregatiti ceva si mai ieftin, inlocuiti migdalele cu alune.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


mic dejun retete ovaz retete sanatoase briose ceai briose cafea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021497 (s)