News Flash:

Supa vieneza cu cartofi

29 Iulie 2011
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa vieneza cu cartofi
Ingrediente: 1 kg de cartofi 1 fir de praz 3 morcovi 100 gr telina 2 cepe 50 gr unt 125 gr smantana 1litru de supa de pui sau de legume patrunjel tarhon sare piper Mod de preparare: Se taie in cubulete cartofii si legumele spalate si curatate. Se caleste ceapa in unt, apoi se adauga cartofii si toate legumele. Se toarna supa si se tine pe foc pana legumele sunt fierte. Se ia oala de pe foc si se sfarama sau se mixeaza legumele. Se pot lasa cativa cartofi nemixati. Se bate smantana si se incorporeaza usor in supa. Se mai fierbe un minut si se adauga tarhonul tocat. Se condimenteaza dupa gust. Se serveste fierbinte si presarata cu patrunjel. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi busuioc smantana telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1002 viz    0 com
1193 viz    0 com
1091 viz    0 com
938 viz    0 com
1071 viz    0 com
1653 viz    0 com
1742 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019333 (s)