News Flash:

Supa ungureasca cu carne de vaca

5 Mai 2011
2869 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa ungureasca cu carne de vaca
Ingrediente: 250 de grame de carne de vaca un morcov o ceapa un dovlecel 3 radacini de pastarnac o mana de frunze de spanac o legatura de loboda zeama de la o lamaie o canita de lapte degresat (max. 100 ml) ulei sare piper o legatura de marar Mod de preparare: 1. Toaca la masina de tocat carnea de vaca si caleste-o in putin ulei. Adauga sare si piper. Adauga ceapa si morcovul taiate foarte fin. 2. Pune peste toate acestea 1,5 litri apa. Acopera si lasa sa ajunga la fierbere. Adauga dovlecelul taiat cubulete si pastarnacul taiat feliute (daca mijlocul este lemnos, scoate-l inainte). Lasa sa fiarba circa 15 minute intr-o oala cu capac, la foc mic. 3. Spala si taie marunt spanacul si loboda. Adauga-le in supa. Adauga verdeata. Potriveste de sare si piper. 4. Da deoparte, iar cand s-a racit putin, adauga sucul de la o lamaie si laptele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortillas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2349 viz    0 com
1274 viz    0 com
1158 viz    0 com
2479 viz    0 com
1253 viz    0 com
2348 viz    0 com
6694 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018343 (s)