News Flash:

Supa turceasca de cartofi

2 August 2011
2154 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa turceasca de cartofi
Ingrediente: 2 cartofi mijlocii, taiati in cubulete 1 ceapa mica, taiata 1 morcov mic, taiat cubulete 1-2 linguri unt 2 linguri de faina 1 frunza de dafin 3 cani de supa sau apa cu cub 1-2 linguri suc de lamaie proaspat stors 1 lingurita coaja de lamaie rasa piper patrunjel verde Mod de preparare: Ceapa si morcovul se calesc in untul topit. Se adauga cartofii, iar dupa 5 minute se pune si faina. Se  adauga si supa dupa un minut si se amesteca, pentru a nu se forma cocoloase. Se fierbe pana e moale si morcovul. Se adauga zeama si coaja de lamaie, se condimenteaza si se orneaza cu patrunjel verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt faina patrunjel verde fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1012 viz    0 com
1186 viz    0 com
1228 viz    0 com
2230 viz    0 com
1045 viz    0 com
1039 viz    0 com
1248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013778 (s)