News Flash:

Supa turceasca cu linte rosie

8 Noiembrie 2011
2157 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa turceasca cu linte rosie
Ingrediente: 200 ml linte rosie 4 cani de supa de legume 1 ceapa 1 cartof 1 lingurita paprika ungureasca piper negru proaspat macinat sare Mod de preparare: Se spala lintea si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa si cartoful si se taie cubulete. Se pot pune toate ingredientele in craticioara sau se poate praji ceapa, se adauga paprika si apoi restul ingredientelor. Se fierb cam 40 de minute sau pana cand lintea s-a inmuiat. Dupa aceea se mixeaza supa. Se serveste cu lamaie si ardei iuti turcesti. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene passata ceapa piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1485 viz    0 com
1002 viz    0 com
1397 viz    0 com
5837 viz    0 com
957 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021865 (s)