News Flash:

Supa turceasca cu linte rosie

8 Noiembrie 2011
2353 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa turceasca cu linte rosie
Ingrediente: 200 ml linte rosie 4 cani de supa de legume 1 ceapa 1 cartof 1 lingurita paprika ungureasca piper negru proaspat macinat sare Mod de preparare: Se spala lintea si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa si cartoful si se taie cubulete. Se pot pune toate ingredientele in craticioara sau se poate praji ceapa, se adauga paprika si apoi restul ingredientelor. Se fierb cam 40 de minute sau pana cand lintea s-a inmuiat. Dupa aceea se mixeaza supa. Se serveste cu lamaie si ardei iuti turcesti. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene passata ceapa piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1124 viz    0 com
1675 viz    0 com
1095 viz    0 com
1519 viz    0 com
6936 viz    0 com
1051 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022219 (s)