News Flash:

Supa toscana

13 Decembrie 2011
1536 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa toscana
Ingrediente: 100 g carnati italienesti condimentati 3 cartofi mari 150 g spanac 1 ceapa tocata fin 4 linguri lapte 1200 ml supa de pui sare Mod de preparare: Mai intai se scoate pielea de pe carnati si se zdrobesc intr-o tigaie. Peste ei se pune ceapa tocata fin si se gateste la foc mediu. Dupa aceea se scoate carnea, se pune intr-o strecuratoare si se clateste in apa rece. Intr-o oala mare se pune carnea, se adauga supa de pui si cartofii curatati de coaja si taiati cubulete. Se lasa la fiert la foc mic, pana cand cartofii sunt fierti. Se pune apoi spanacul spalat si tocat. Se continua fierberea pana cand spanacul este fiert. Se ia oala de pe foc, se toarna laptele si se amesteca bine. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: reteta.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste lungi cartofi spanac ceapa lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2263 viz    0 com
1167 viz    0 com
1654 viz    0 com
1842 viz    0 com
1086 viz    0 com
1273 viz    0 com
1214 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018960 (s)