News Flash:

Supa taraneasca cu boia

2 Mai 2011
1714 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa taraneasca cu boia
Ingrediente: 600 gr. cartofi, 300 gr. rosii, 2 cepe, 3 linguri unt, 1 1/2 pahar cu lapte, o lingura faina, o lingurita boia de ardei, citeva fire de patrunjel, 3 l apa Preparare: Se prajeste ceapa taiata marunt. Cind s-a rumenit se adauga rosii curatate si taiate marunt. Se continua prajitul, adaugindu-se o lingura de faina si o lingurita de boia de ardei. Se stinge totul cu 3 litri de apa fierbinte. Cind supa a inceput sa fiarba, se adauga cartofii taiati in cuburi mici (sau fidea), se lasa sa mai dea un clocot si se adauga 1 1/2 pahar lapte fierbinte. Se fierbe pina cind sint gata cartofii. Se ia de pe foc si se presara cu patrunjel verde taiat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1489 viz    0 com
1715 viz    0 com
1242 viz    0 com
1370 viz    0 com
1780 viz    0 com
1362 viz    0 com
1251 viz    0 com
1400 viz    0 com
1214 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013190 (s)