News Flash:

Supa tailandeza cu lapte de cocos

19 Iulie 2011
1849 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa tailandeza cu lapte de cocos
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2 lingurite ghimbir proaspat tocat 1 legatura de lemongrass tocat 2 lingurite de pasta de curry 4 cesti cu supa de legume 3 lingurite cu sos de peste 1 lingurita cu zahar brun 1 cutie cu lapte de cocos 200 g ciuperci proaspete tocate 2 lingurite suc de lamaie proaspat 1/4 ceasca cu coriandru proaspat tocat sare Mod de preparare: Se pune uleiul la incalzit pe foc si se adauga ghimbirul, lemongrass si pasta de curry. Se lasa aproximativ 1 minut apoi se toarna supa de legume, sosul de peste si zaharul mestecand. Dupa 15 minute, se pune si laptele de cocos si ciupercile. Se mai lasa aproximativ 5 minute, dupa care se ia de pe foc. Se adauga sucul de lamaie, sarea si coriandrul. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scortisoara betisoare coltunasi curry
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4933 viz    0 com
1092 viz    0 com
983 viz    0 com
2061 viz    1 com
1343 viz    0 com
1083 viz    0 com
1496 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019977 (s)