News Flash:

Supa ruseasca de post

14 Aprilie 2011
1578 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7525 RON (-0.0044)
USD: 4.1872 RON (-0.0159)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa ruseasca de post
Ingrediente: Pentru 2,5 litri de apa: - cartofi - 4 buc - varza - 200 g - patrunjel, marar, - usturoi - 1 catel, - ulei vegetal - 5 linguri - sare - piper Pentru prajeala: - sfecla – 1 buc, - morcov – 1buc, - ceapa – 1buc, - ardei bulgaresc – 1buc, - rosii - 3-4 bucati (sau 2-3 linguri de pasta de tomate) Mod de preparare: Se spala cartofii, morcovul, ardeiul se curata si se taie cubulete. Varza se toaca fin. Sfecla se taie in fasii subtiri. Ceapa se toaca marunt. Verdeata la fel. Se spala rosiile si se dau prin razatoare, iar pielita se arunca. Pregatim prajeala: Intr-o tigaie cu ulei incins punem sfecla la prajit pentru 4 minute. Adaugam ceapa si o prajim aprox. 1 minut. Punem morcovii si ii prajim 4 minute.  Adaugam ardeiul bulgaresc la prajit pentru un minut. Punem rosiile sau pasta de tomate, amestecam si se fierbe inca aproximativ 5 minute. Se toarna o cana cu apa fierbinte sau supa de legume, se acopera si se fierbe la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Pregatim supa: Intr-o oala fierbem apa 2,5 litri, punem cartofii cubuleti la fiert. Dupa 10 minute, adaugam  varza tocata si se fierbe aproximativ 5 minute. Apoi adaugam prajeala si se lasa la fiert inca 2-3 minute. Se adauga sarea si piperul, verdeata si catelul de usturoi zdrobit. Oprim focul si lasam acoperita oala aproximativ 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1899 viz    0 com
1679 viz    0 com
1279 viz    0 com
2301 viz    0 com
1217 viz    0 com
3353 viz    0 com
4327 viz    0 com
1917 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019343 (s)