News Flash:

Supa rece de arpacas, fasole si rosii

21 Septembrie 2011
2234 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa rece de arpacas fasole si rosii
Ingrediente: 500 g arpacas 300 g fasole din conserva 60 g parmezan ras 6 cani supa de vita 1 lingura ulei de masline 3 tije telina 1 ceapa 600 g rosii 2 catei usturoi 1 cana vin rosu sec ¼ cana busuioc proaspat tocat ¼ cana patrunjel proaspat tocat ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Arpacasul se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se pune la inmuiat peste noapte. A doua zi se clateste si se pune la scurs. Ceapa si telina tocate se calesc in ulei de masline. Se adauga rosiile, usturoiul si arpacasul. Dupa un minut se toarna supa si vinul. Se da in clocot, se reduce focul si se fierbe 50 de minute. Se adauga fasolea scursa din conserva si se mai fierbe 10 minute. Se lasa sa se raceasca cateva ore inainte de servire. Busuiocul, patrunjelul, parmezanul se mixeaza intr-un blender pana la obtinerea unei compozitii omogene. Se serveste supa presarata cu ulei si pasta de verdeturi. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nap sarmale apricon brandy telina bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6334 viz    0 com
1103 viz    0 com
2192 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022725 (s)