News Flash:

Supa racoritoare cu capsuni si bere

12 August 2013
1675 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de capsuni taiate felii
1/3 bere de ghimbir
1/4 ceasca de lapte
1/3 ceasca de zahar
1 lingura suc de lamaie
1 lingurita extract de vanilie
1 ceasca smantana

Mod de preparare:

Mixeaza capsunile in blender, pana devin ca o pasta. Adauga apoi, pe rand, berea, zaharul, laptele, sucul de lamaie si extractul de vanilie. Amesteca bine ingredientele. Pune supa intr-un bol mare, amestec-o cu smantana lichida pana se incorporeaza bine si las-o la frigider 2-3 ore.
Supa se serveste rece si, dupa gust, cu putina inghetata de vanilie in mijloc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar smantana pasta bol mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013823 (s)