News Flash:

Supa poloneza de carne cu legume - FOTO

26 Decembrie 2011
2299 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 os de porc cu ceva carnita (crud nu afumat, puteti folosi rasol)
3 morcovi
2 buc. pastarnac
200 g telina radacina
200 g varza
1 sfecla rosie (300 g)
3 cartofi
4-5 linguri mazare
4-5 linguri fasole verde
2-3 rosii
putina smantana
otet
sare

Mod de preparare:

Spalam osul de porc (puteti folosi rasol) si il punem la fiert in 3 litri apa rece. Cand da in clocot adaugam, morcovii, pastarnacul, telina si sfecla taiate bucatele. Punem varza taiata fideluta, sare si rosiile taiate felii sau daca vreti putin bulion. Lasam sa fiarba si cand carnea este fiarta, scoatem osul cu carne, alegem ce putem de pe el si punem inapoi in ciorba. Adaugam cartofii taiati cubulete, mazarea si fasolea verde. Lasam sa fiarba si gustam, daca mai trebuie sare putem adauga. Acrim doar cu otet. Servim obligatoriu cu smantana.

sursa reteta si fotografii: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


morcovi pastarnac telina radacina varza sfecla rosie cartofi mazare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1396 viz    0 com
3757 viz    0 com
1154 viz    0 com
1133 viz    0 com
1189 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017951 (s)