News Flash:

Supa neagra

11 Iulie 2011
973 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa neagra
Ingrediente: 400 gr de fasole neagra ½ de capatana de usturoi 1 ceapa 1 avocado 1 ardei 2-3 guineo (banane mici verzi) 2-3 oua 2-3 lingurite de zahar sare ulei Mod de preparare: Fasolea, dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar. Dupa aceea se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de presiune, incepandu-se fierberea fasolei. Se lasa pe foc aproximativ 50-60 de minute, dupa care se ia capacul si se incearca fasolea. Daca este aproape gata, se curata 2-3 banane verzi mici (guineo) si se pun intregi in supa. Se spala 2-3 oua, se dezinfecteaza bine si se pun la fiert in black soup cu tot cu coaja, continuandu-se fierberea inca 15 minute. Inainte de a se stinge focul, se-ncearca daca fasolea este facuta. Se serveste calda imediat, se pun primele in farfurii legumele. Apoi se curata ouale, se pun si ele in farfurii, se adauga fasolea. Se serveste cu felii de avocado proaspat. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://simplyrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chimion oua mandarine muschi tiganesc ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

945 viz    0 com
1070 viz    0 com
1028 viz    0 com
1577 viz    0 com
943 viz    0 com
1025 viz    0 com
1182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020370 (s)