News Flash:

Supa neagra

11 Iulie 2011
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa neagra
Ingrediente: 400 gr de fasole neagra ½ de capatana de usturoi 1 ceapa 1 avocado 1 ardei 2-3 guineo (banane mici verzi) 2-3 oua 2-3 lingurite de zahar sare ulei Mod de preparare: Fasolea, dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar. Dupa aceea se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de presiune, incepandu-se fierberea fasolei. Se lasa pe foc aproximativ 50-60 de minute, dupa care se ia capacul si se incearca fasolea. Daca este aproape gata, se curata 2-3 banane verzi mici (guineo) si se pun intregi in supa. Se spala 2-3 oua, se dezinfecteaza bine si se pun la fiert in black soup cu tot cu coaja, continuandu-se fierberea inca 15 minute. Inainte de a se stinge focul, se-ncearca daca fasolea este facuta. Se serveste calda imediat, se pun primele in farfurii legumele. Apoi se curata ouale, se pun si ele in farfurii, se adauga fasolea. Se serveste cu felii de avocado proaspat. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://simplyrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chimion oua mandarine muschi tiganesc ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1001 viz    0 com
1118 viz    0 com
1069 viz    0 com
1663 viz    0 com
987 viz    0 com
1112 viz    0 com
1263 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012965 (s)