News Flash:

Supa minestrone cu quinoa si fasole

31 Ianuarie 2013
2211 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa
1 morcov
2 tulpini de telina
2 catei de usturoi
1 lingurita chimen
1/4 cana quinoa
4 cani zeama de legume sau de carne
1 conserva de 200 g de fasole (sau fasole obisnuita, fiarta in prealabil)
8 frunze de varza taiate fasii subtiri

Mod de preparare:

 
Ceapa se toaca marunt, morcovul si telina se taie cubulete mici, usturoiul se piseaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mic, si se fringe ceapa 1 minut, dupa care se adauga putina zeama de supa. Se toarna deasupra morcovii, telina, usturoiul, chimenul si quinoa si se lasa sa se friga si ele pentru 2 minute. La final se toarna toata zeama de supa si se lasa sa fiarba 15 minute, cu oala partial acoperita cu un capac. Spre final se adauga fasolea si varza si nu se mai lasa mai mult de 5 minute. Se serveste imediat sau rece, alaturi de crutoane.
 
 sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa morcov chimen quinoa fasole capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1408 viz    0 com
1629 viz    0 com
3734 viz    0 com
1913 viz    0 com
2286 viz    0 com
1842 viz    0 com
1596 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020112 (s)