News Flash:

Supa mexicana cu orez si perisoare

1 August 2011
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa mexicana cu orez si perisoare
Ingrediente: 2 cepe mari 4 catei de usturoi 2 frunze de dafin 2 linguri ulei 750 ml rosii pasate 400 g rosii taiate cuburi 2,5 l supa de vita sau apa 1 ardei iute 1/2 legatura patrunjel 650 g carne tocata vita sau amestec 6 linguri malai 1 ou 50 ml lapte 1/2 ceasca orez sare piper macinat chimen macinat Mod de preparare: Se curata, se spala si se taie cubulete ardeiul iute, ceapa si usturoiul. Se pune uleiul la incins si se caleste jumatate din cantitatea de ceapa si usturoi impreuna cu frunzele de dafin. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile pasate, rosiile cuburi, ardeiul iute si supa de vita. Se aduce la fierbere si se fierbe la foc mic cca 15 minute. Se amesteca carnea tocata cu restul de ceapa si usturoi, cu oul, laptele, malaiul si jumatate din verdeata tocata. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se ia cate o lingurita din compozitie si se formeaza perisoarele. Se adauga perisoarele in supa impreuna cu orezul spalat bine si se lasa sa fiarba inca 15 minute, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, se adauga restul de patrunjel si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi apricon brandy carne tocata rosii sarma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2057 viz    0 com
929 viz    0 com
928 viz    0 com
1111 viz    0 com
1042 viz    0 com
859 viz    0 com
980 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019595 (s)