News Flash:

Supa libaneza - Kishk

18 Noiembrie 2011
1556 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa libaneza Kishk
Ingrediente: 500 ml iaurt gros 1 l supa de vita 4 linguri faina alba 2 cepe medii 4 catei de usturoi 60 gr unt de masa ulei piper sare Mod de preparare: Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la prajit in ulei incins. Usturoiul se toaca marunt si se pune la prajit, iar cand devine auriu se adauga faina in ploaie, amestecand continuu. Peste usturoi si faina se pune iaurtul, cate o lingurita odata, amestecand foarte bine. Se adauga sare si piper si dupa inca 10 minute se ia de pe foc. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mere apricon brandy ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

872 viz    0 com
1082 viz    0 com
940 viz    0 com
907 viz    0 com
1026 viz    0 com
4595 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022376 (s)