News Flash:

Supa italieneasca

6 Mai 2011
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa italieneasca
Ingrediente: 500 g oase 2 cuburi de supa concentrata 40 g unt 1 lingura de faina 100 g spaghete 100 g cascaval 100 ml smantana 1 galbenus sare piper macinat Mod de preparare: Se fierb oasele in 1,2 litri de apa si cu zeama obtinuta se stinge rantasul. Acesta poate fi stins si cu 1,2 litri de apa si 2 cuburi de supa concentrata. Se fierbe cateva minute, se condimenteaza. Intre timp, se fierb spaghetele in apa cu sare si se razuieste cascavalul. Intr-un castron de supa, se freaca galbenusul cu smantana, se toarna supa fierbinte amestecand in continuu si se adauga spaghetele fierte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare smantana costita afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3710 viz    0 com
2044 viz    0 com
2662 viz    0 com
2041 viz    0 com
2306 viz    0 com
1229 viz    0 com
1100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013039 (s)