News Flash:

Supa indiana cu linte

5 Iulie 2012
2342 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cutii de naut (800 gr)
2 morcovi
porumb dulce din conserva, cam 2 linguri
1 cartof
1 lingura garam masala
1 lingurita turmeric
2 cm de radacina de ghimbir razuita
1 lingurita coriandru
150 gr mazare
150 gr fasole verde
2 catei usturoi
1 ceapa

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt si se caleste usor in 3 linguri de ulei. Se adauga usturoiul razuit, ghimbirul si un morcov razuit, lingura de garam masala si se mai caleste 2 minute amestecand continuu. Se adauga 400 gr apa, cartoful si se lasa sa fiarba. Dupa ce cartoful e fiert, se ia de pe foc, si se da prin blender pana se obtine o compozitie omogena.
Se pune inapoi pe foc, se mai adauga apa (eu am avut o oala de 3 litri), apoi se pune mazarea, fasolea verde, porumbul, morcovul taiat dupa preferinta si se lasa sa fiarba pana legumele sunt aproape inmuiate. La final adaugati nautul si mai lasati sa fiarba 5 minute. In timpul fierberii, se adauga turmericul, coriandru si sare dupa gust.
Se mananca cu lipie calda.
Supa indiana cu linte pregatita de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut morcovi cartof garam masala turmeric coriandru mazare fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3407 viz    0 com
1376 viz    0 com
2390 viz    0 com
1124 viz    0 com
2083 viz    0 com
1598 viz    1 com
2384 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014686 (s)