News Flash:

Supa indiana

9 Decembrie 2011
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa indiana
Ingrediente: 1 piept de pui, taiat in bucatele 3 linguri de orez cu bobul lung 1 lingura de curry Kotanyi 1 lingura de unt 1 ceapa mare, taiata cuburi 1 mar, taiat cuburi 2 linguri de frisca pentru gatit 1 lingurita vegeta de casa (optional) 1 litru de supa de pui 1 lingurita de suc de lamaie piper sare Mod de preparare: Mai intai se pune la incins untul, apoi se adauga marul si ceapa. Cand acestea se rumenesc se pun bucatile de pui. Dupa ce s-au prajit se adauga pudra de curry, iar apoi orezul si supa. Se potriveste de piper, sare si vegeta de casa si se lasa la fiert in jur de 20 de minute. La final se pun frisca pentru gatit si sucul de lamaie si se opreste focul. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan ghimbir pudra baghete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

955 viz    0 com
3144 viz    0 com
2221 viz    0 com
2427 viz    0 com
1130 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017151 (s)