News Flash:

Supa gulas II

22 Noiembrie 2011
3117 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa gulas II
Ingrediente: 1 kg cartofi 1 kg carne de vita 2 ardei 2 linguri pasta ardei rosu 2 catei usturoi 2 cepe rosii 2 ligurite boia de ardei 2 foi de dafin 2 lingurite chimen macinat 1 ardei iute frunze de patrunjel frunze de telina 1 pahar de suc de rosii 100 ml ulei piper sare Pentru galuste: 3 oua 1 lingura untura faina alba Mod de preparare: Ceapa si ardeii se curata si se toaca marunt. Carnea se spala si se taie cuburi. Se prajesc ardeiul si ceapa. Se adauga carnea, care a fost sarata. Se amesteca punand usturoiul tocat, pasta de ardei si praful de chimen. Puneti apa 3-4 l si foile de dafin si se lasa la fiert. Cand carne e aproape fiarta se adauga cartofii curatati, spalati si taiati cuburi mai mari. Din 3 oua batute, 1 lingura untura, sare si faina alba se face o maia mai groasa. Din aceasta se ia cu lingura si se toarna in supa, rezultand galuste cat mai subtirele. La sfarsit se pun sucul de rosii, ardeiul iute tocat si frunzele de telina. Se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi nucsoara nuca tortilla gogosar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1575 viz    0 com
1128 viz    0 com
989 viz    0 com
1018 viz    0 com
1828 viz    0 com
950 viz    0 com
1144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016587 (s)