News Flash:

Supa Gulas

18 Iulie 2011
1924 Vizualizari | 1 Comentarii
Supa Gulas
Ingrediente: 500 g carne de vitel 250 g ceapa 8 linguri de ulei 50 g de paprika dulce 1 lingura de bulion 1500 ml de supa clara 4 catei de usturoi 250 g de cartofi sare piper majoran chimen otet Mod de preparare: Carnea se taie cubulete de 2 cm si se prajeste, se scoate si se lasa de o parte. Ceapa se curata si se taie marunt, se prajeste si ea pana devine aurie. Se adauga paprika si bulionul, totul se stinge cu otet. Se adauga carnea, sarea, piperul, majoranul, chimenul si se stinge cu supa clara. Se lasa la foc mic pina fierbe carnea, mestecandu-se din cand in cand. Cartofii se curata de coaja si se taie si ei cubulete de 2 cm. Se adauga la supa si se mai fierb inca 30 de minute. La sfarsit se adauga usturoiul zdrobit. Se mananca cu paine calda. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.slowtrav.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cimbrisor uscat pulpe cartofi tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
966 viz    0 com
1397 viz    0 com
1322 viz    0 com
1068 viz    0 com

Comentarii (1)

lupissibo  | #143
imi plac f.mlt preparatele ungurestisi va multumasc pt. retete
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017078 (s)