News Flash:

Supa greceasca de linte si oregano

6 Septembrie 2011
800 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa greceasca de linte si oregano
Ingrediente: 50 g fileuri de ansoa 6 cani supa de pui 2 linguri ulei de masline 1 ceapa mare 1 lingura marar proaspat tocat 2 catei usturoi 1 lingura capere 2 cani linte rosie 1 lingura oregano proaspat tocat 1 ardei gras galben 1 lingurita coaja rasa de lamaie Mod de preparare: Ardeiul si ceapa tocata se calesc in ulei incins. Se adauga usturoiul si fielurile de ansoa si se lasa 30 de secunde. Se adauga lintea, oregano, caperele si coaja de lamaie. Dupa 30 de secunde se toarna supa, se da in clocot, se micsoareaza focul si se fierbe 40 de minute, pana cand lintea este fiarta. Se presara cu marar tocat si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinte marar ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

825 viz    0 com
1023 viz    0 com
938 viz    0 com
1173 viz    0 com
1180 viz    0 com
869 viz    0 com
4213 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023102 (s)