News Flash:

Supa frantuzeasca de ceapa

22 August 2011
1694 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa frantuzeasca de ceapa
Ingrediente: 500  g ceapa 1 l apa 1 cub Maggi sau Knorr 1 catel de usturoi 3-4 linguri ulei otet sau zeama de lamaie sare piper paine alba, feliata cascaval parmezan vin alb Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie rondele. Uleiul se incinge si ceapa se prajeste usor, pana prinde culoare. Se stinge cu otet sau zeama de lamaie (1-2 lingurite), apa + maggi si se adauga sare si piper. Se lasa sa fiarba domol cca 1 ora. Feliile de paine se pun pe o tava, deasupra se ung cu usturoiul presat si amestecat cu 1 lingura ulei,si se presara cu cascaval.parmezan(fiecare dupa gust)ras. Totul se da la cuptorul bine incins, la maxim, pana ce branza s-a topit si prinde culoare. Cand se serveste, se pune in fiecare farfurie 1-2 felii de paine cu cascaval si cateva linguri de vin alb. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene ceapa usturoi cascaval sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1370 viz    0 com
4451 viz    0 com
1197 viz    0 com
2352 viz    0 com
1466 viz    0 com
1721 viz    0 com
1384 viz    0 com
1053 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1778 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015532 (s)