News Flash:

Supa frantuzeasca

2 Mai 2011
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa frantuzeasca
Ingrediente: 2.5 l lapte 2.5 l apa 2 morcovi 0.8 kg cartofi albi o lingura vegeta o legatura patrunjel doua cepe mai mici dupa preferinte un piept de pui patru linguri cu ulei Preparare: Laptele se fierbe separat, se toaca marunt ceapa, morcovul se da pe razatoare mare, cartofii se taie cuburi, iar patrunjelul se toaca. Se pune morcovul la calit in ulei, dupa cinci minute se pune si ceapa inpreuna cu vegeta. Pieptul de pui se pune la fiert in apa pana este aproape fiert, dupa care se adauga ceapa si morcovul calit si se fierbe pana ce pieptul este moale, la fel si morcovul. Cand totul este fiert se adauga laptele fiert si se lasa sa dea in clocot cinci minuta dupa care se mai pune sare dupa gust si se pune pantrunjelul tocat si se opreste focul. Cartofii trebuie sa fie albi deoarece trebuie sa se inmoaie putin atunci cand sunt fiert, sa nu fie tari.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1666 viz    0 com
1431 viz    0 com
1657 viz    0 com
1192 viz    0 com
1322 viz    0 com
1687 viz    0 com
1308 viz    0 com
1207 viz    0 com
1329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020316 (s)