News Flash:

Supa frantuzeasca

2 Mai 2011
1265 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa frantuzeasca
Ingrediente: 2.5 l lapte 2.5 l apa 2 morcovi 0.8 kg cartofi albi o lingura vegeta o legatura patrunjel doua cepe mai mici dupa preferinte un piept de pui patru linguri cu ulei Preparare: Laptele se fierbe separat, se toaca marunt ceapa, morcovul se da pe razatoare mare, cartofii se taie cuburi, iar patrunjelul se toaca. Se pune morcovul la calit in ulei, dupa cinci minute se pune si ceapa inpreuna cu vegeta. Pieptul de pui se pune la fiert in apa pana este aproape fiert, dupa care se adauga ceapa si morcovul calit si se fierbe pana ce pieptul este moale, la fel si morcovul. Cand totul este fiert se adauga laptele fiert si se lasa sa dea in clocot cinci minuta dupa care se mai pune sare dupa gust si se pune pantrunjelul tocat si se opreste focul. Cartofii trebuie sa fie albi deoarece trebuie sa se inmoaie putin atunci cand sunt fiert, sa nu fie tari.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1716 viz    0 com
1490 viz    0 com
1717 viz    0 com
1243 viz    0 com
1370 viz    0 com
1781 viz    0 com
1362 viz    0 com
1254 viz    0 com
1401 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014738 (s)