News Flash:

Supa frantuzeasca

18 Noiembrie 2011
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa frantuzeasca
Ingrediente: 3 linguri faina 3 linguri unt 1 ceapa rosie taiata solzisori cozi de ceapa verde 3 cepe taiate solzisori 1 catel de usturoi taiat fin 1 lingura cherry foi de dafin patrunjel 6 cani de supa de pui sau apa 3/4 cana vin alb Mod de preparare: Prima data, intr-o cratita se topeste untul, la foc mediu. Se adauga ceapa si se fierbe timp de 20 min, amestecand continuu, pana se rumeneste. Urmeaza usturoiul si faina, amestecand continuu timp de 2 minute. Se adauga vinul si se amesteca pana dispar toate cocoloasele de faina. Se da un clocot, se toarna supa, se presara cu verdeata, sare si piper. Se lasa sa fiarba timp de 30 min, dupa care se scoate verdeata si se adauga cherry. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1715 viz    0 com
1027 viz    0 com
1287 viz    0 com
1045 viz    0 com
996 viz    0 com
1114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017472 (s)