News Flash:

Supa dulce-acrisoara cu carne de pui

15 Septembrie 2011
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa dulce acrisoara cu carne de pui
Ingrediente: 150 g carne de pui 450 ml supa de pui 1 morcov 15 ciuperci chinezesti 2 linguri sos de soia 1 lingura ulei de masline 4 linguri otet ½ lingura zahar 1 ou un praf de boia dulce sare Mod de preparare: Carnea de pui se toaca marunt. Morcovul si ceapa se taie fasii. Ciupercile taiate fasii se oparesc si se lasa in apa clocotita un sfert de ora. Se scurg de apa si se pun in supa. Se adauga legumele si se fierb circa 10 minute. Se adauga zaharul, boiaua, otetul si sosul de soia. Se bate oul si se toarna in supa fierbinte. Se ia de pe foc si se potriveste la gust cu sare si, daca mai este nevoie, cu otet. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
995 viz    0 com
2763 viz    0 com
1014 viz    0 com
891 viz    0 com
1021 viz    0 com
1915 viz    0 com
1496 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019386 (s)