News Flash:

Supa din cartofi dulci si conopida

12 Octombrie 2011
905 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa din cartofi dulci si conopida
Ingrediente: 1 capatana conopida, de marime medie 1 cartof dulce mare sau 2 de marime medie 5 catei de usturoi 1 ceapa mare 150 gr ciuperci fierte, din conserva 4 linguri ulei de masline 500 ml zeama de carne 1 ceasca lapte de cocos (optional) piper negru sare Mod de preparare: Intr-un vas se pune la fiert conopida desfacuta in buchetele mici, cu putina sare, iar in altul cartoful (cartofii) dulci, care ulterior se curata de coaja. Se pune conopida fiarta intr-un vas, impreuna cu cartofii dulci, ceapa si usturoiul tocate marunt si putin ulei de masline. Dupa 10-12 minute de calit se adauga laptele de cocos (optional), zeama de carne, sare si piper negru, iar apoi amestecul se baga in blender. Se pune din nou pe foc, 5-8 minute, apoi se adauga ciupercile fierte. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida ciuperci bacon rumenit scortisoara betisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022927 (s)