News Flash:

Supa din carne de gaina cu fidea

2 Noiembrie 2011
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa din carne de gaina cu fidea
Ingrediente: 1 gaina 3 ghemuri de fidea 3 tulpini de telina 1 ceapa mare 1 morcov mare cateva fire de patrunjel 2 foi de dafin piper sare Mod de preparare: Legumele se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Intr-o oala se pun gaina, legumele, foile de dafin, 3-4 boabe de piper, cateva fire fara frunze de patrunjel si apa cu 2-3 degete deasupra gainii. Dupa primul clocot se reduce aproape de minim focul si se lasa sa fiarba cu capac in jur de 2 ore. Se scot gaina si legumele deopart. Se pun deoparte pulpele si aripile pentru alta reteta, iar legumele se pot adauga adauga la o supa-crema. Restul din gaina se rupe bucatele mici de carne si se pun in supa strecurata. Se asaza oala la foc mediu, se adauga fideaua si sare dupa gust si se mai fierbe cca 10 minute. Se serveste ferbinte cu frunze de patrunjel deasupra. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gulie bors magic fasole slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4405 viz    0 com
1088 viz    0 com
1994 viz    0 com
2250 viz    0 com
3265 viz    0 com
3172 viz    0 com
7310 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018377 (s)