News Flash:

Supa delicioasa cu fasole si dovlecei

8 Septembrie 2011
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa delicioasa cu fasole si dovlecei
Ingrediente: 800 ml supa de vita 1 conserva fasole boabe 3 linguri unt 1 ceapa medie 2 dovlecei 1 tija telina 1 morcov mare 1 cartof mare 1 lingurita busuioc uscat 2 rosii mari ½ cana paste parmezan ras sare Mod de preparare: Mai intai se spala bine legumele, apoi se curata si se toaca. Intr-o cratita se calesc in unt topit ceapa, telina si morcovul. Se adauga cartofii, rosiile, supa de vita si busuiocul. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic 15 minute. Se adauga pastele si dovleceii. Se mai fierbe 10 minute si se adauga fasolea din conserva. Dupa 5 minute se potriveste de sare si se opreste focul. Se pune in boluri si se presara cu parmezan ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apricon brandy ceapa ovaz passata bruschete sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1849 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023088 (s)