News Flash:

Supa de zucchini cu usturoi si ghimbir

27 Mai 2013
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 lingurita ghimbir pudra
1 litru supa concentrata de pui sau legume
4 zucchini medii
8-9 catei usturoi feliati subtire
1 ceapa alba feliata
4 linguri unt
sare
piper

Mod de preparare:

Topeste untul intr-o oala la foc mediu. Cand s-a incins adauga usturoiul si ceapa si gateste-le la foc mediu spre mic timp de 10 minute, pana cand ceapa se inmoaie. Tine focul suficient de mic, astfel incat usturoiul sa nu se arda.

Cand ceapa s-a inmuiat poti adauga zucchini (curatati de coaja si taiati bucati) si sa ii gatesti pana cand se inmoaie. Adauga supa concentrata si lasa totul sa dea in clocot la foc mic.

Fierbe tot amestecul la foc mic, acoperit cu un capac, timp de 40-45 de minute. Opreste focul si lasa sa se raceasca putin inainte sa pasezi cu un blender amestecul pana cand devine o crema. Condimenteaza cu ghimbir pudra, sare si piper.

Supa este mult mai buna dupa ce o lasi cateva ore pentru ca aromele sa infuzeze.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir pudra usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2759 viz    0 com
1355 viz    0 com
1515 viz    0 com
1923 viz    0 com
2438 viz    0 com
1565 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019565 (s)