News Flash:

Supa de varza cu carne de porc

5 Octombrie 2011
3034 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de varza cu carne de porc
Ingrediente: 1 varza dulce mica 400 g carne de porc (taiata cubulete) 1 ceapa 1 mar 1 lamaie 1 lingura de Delikat de legume patrunjel tocat 2 foi de dafin 5 boabe de piper 3 linguri bulion 3 linguri ulei 4 l apa Mod de preparare: Carnea se pune la fiert in apa, se spumeaza din cand in cand, dupa care se adauga foile de dafin, boabele de piper si se lasa sa fiarba bine (cam o ora). Ceapa si marul se toaca marunt si se pun la calit in ulei ( trebuie sa fie calite bine, nu arse). Separat, intr-o oala mare se pune apa si un pic de sare. Cand incepe sa fiarba, se adauga varza tocata mare (in cuburi mari) si se acopera. Cand incepe sa fiarba iarasi se lasa 2 minute, dupa care se pune la scurs (se arunca apa). In momentul in care ceapa e bine calita se adauga bulionul, varza si apa in care a fiert carnea (strecurata, fara boabele de piper si dafin), sucul de la lamaie, piperul, lingura de Delikat. Se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba inca 20 de minute. La final se ia de pe foc si se presara patrunjelul tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clisa terine pappardelle slaninuta afumata macris bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022679 (s)