News Flash:

Supa de varza cu carnati de pui

2 Septembrie 2013
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
piper
1 lingura otet
350 g mere (Granny Smith) feliate
220g cartof tocat cubulete
1 kg varza tocata
2 jumatati piept pui gatit, taiate fasii
1,2 litri supa concentrata de pui
100 g carnati de pui
3 catei usturoi zdrobiti
200 g telina tocata cubulete
250 g morcovi tocati cubulete
1 lingura ulei de masline
200 g ceapa tocata
1/2 lingurita seminte fenicul
2 lingurite seminte chimen

Mod de preparare:

Prajeste semintele de chimen si fenicul intr-o tigaie, pe foc mediu, pentru 2 minute. Macina-le intr-un mojar cat sunt fierbinti.
Incinge uleiul intr-un ceaun la foc mediu. Caleste timp de 6 minute ceapa, morcovul, telina si usturoiul. Adauga carnatul feliat si mai gateste 1 minute. Pune si condimentele macinate si amesteca bine.
Toarna supa concentrata de pui in ceaun si adauga cartofii. Lasa sa dea in clocot, acopera cu un capa si lasa sa fiarba la foc mic timp de 15-20 de minute.
Adauga varza, fasiile de piept de pui, merele, otetul, sare si piper, da focul mai mare si mai lasa sa dea in cateva clocote.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

otet granny smith varza tocata ceapa tocata seminte chimen tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013395 (s)