News Flash:

Supa de vara: gazpacho

23 August 2012
1846 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg rosii coapte
2 castraveciori
1 ardei gras
oregano
3-4 catei usturoi
1 ceapa mica
100 ml ulei de masline
150 ml apa
busuioc proaspat, optional
piper
sare

1 felie paine/ pesmet

Mod de preparare:

Se pun  painea in apa la inmuiat si se lasa asa pana se pregatesc restul ingredientelor. Legumele se spala si se taie bucati. In blender se pune painea stoarsa de apa, legumele taiate, uleiul, apa, sucul de lamaie si se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Se mixeaza pana devine o pasta. Se trece supa printr-o sita si ce ramane in ea se arunca(eu insa, am preferat sa nu le strecor). Se pune supa la frigider pana in momentul servirii. Daca va grabiti si nu aveti timp sa lasati supa la rece, mixati si cateva cuburi de gheata.
Se serveste in pahare. Se decoreaza cu legume taiate bucatele sau se pune pe masa boluri ce legumele (toppinguri) separate, pt. a se alege dupa preferinta.
Gazpacho pregatit de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii castraveciori ardei gras oregano usturoi ceapa apa busuioc paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2569 viz    0 com
2299 viz    0 com
7886 viz    0 com
4104 viz    0 com
1284 viz    0 com
1291 viz    0 com
1344 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019978 (s)