News Flash:

Supa de vara

12 Iunie 2013
1526 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cepe verzi
3 frunze de telina
3 ardei
4-5 rosii
4 morcovi
3 radacini de patrunjel
300 g de fasole verde
300 g de cartofi noi
sare

Mod de preparare:

Se curata si se spala morcovii, patrunjelul si cartofii. Se taie felii subtiri morcovii si patrunjelul iar cartofii cuburi. Cepele se spala si se taie ineluse. Telina se taie marunt, ardeii se taie cubulete iar fasolea verde se alege, se rupe bucatele si se spala. Se pun la foc, intr-o oala, cu apa aferenta, ceapa, telina, ardeii, morcovii si patrunjelul radacini. Cand da in clocot se adauga fasolea verde si se lasa iar pana da in clocot si apoi se pun cartofii. Dupa vreo 5 minute se pun rosiile taiate bucatele. Se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute. Se gusta de sare si se serveste cu patrunjel verde tocat si smantana.

Supa de vara
recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe verzi ardei rosii fasole verde cartofi noi clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1281 viz    0 com
2375 viz    0 com
1802 viz    0 com
1360 viz    0 com
1955 viz    0 com
2499 viz    0 com
3048 viz    2 com
1550 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017940 (s)