News Flash:

Supa de vacuta - Secrete aflate de la o gospodina

5 Aprilie 2017
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 buc. gat de vita ( sau rasol)
400 g carne de vita
2 morcovi
1 patrunjel (radacina)
1 telina mai mica
1 dovlecel
1 gulie mai mica
1 ardei rosu
1 rosie mai mare
patrunjel verde
sare

Mod de preparare:

Oasele impreuna cu carnea taiata cubulete le punem la fiert in apa rece ( dupa ce le-am spalat in prealabil). Cand da in clocot supa spumam si apoi lasam sa fiarba la foc mic o ora.
Adaugam legumele spalate, curatate si taiate felii sau cubulete. Pentru un aspect mai frumos puteti sa le taiati unele felii, altele cubulete.
Lasam sa fiarba si cand carnea este fiarta scoatem oasele, luam carnea de pe ele si o punem inapoi in supa taiata bucatele.
Potrivim de sare.
Servim cu patrunjel verde tocat deasupra.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba vacuta retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1860 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020115 (s)