News Flash:

Supa de vacuta - Secrete aflate de la o gospodina

5 Aprilie 2017
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. gat de vita ( sau rasol)
400 g carne de vita
2 morcovi
1 patrunjel (radacina)
1 telina mai mica
1 dovlecel
1 gulie mai mica
1 ardei rosu
1 rosie mai mare
patrunjel verde
sare

Mod de preparare:

Oasele impreuna cu carnea taiata cubulete le punem la fiert in apa rece ( dupa ce le-am spalat in prealabil). Cand da in clocot supa spumam si apoi lasam sa fiarba la foc mic o ora.
Adaugam legumele spalate, curatate si taiate felii sau cubulete. Pentru un aspect mai frumos puteti sa le taiati unele felii, altele cubulete.
Lasam sa fiarba si cand carnea este fiarta scoatem oasele, luam carnea de pe ele si o punem inapoi in supa taiata bucatele.
Potrivim de sare.
Servim cu patrunjel verde tocat deasupra.

sursa: hai sa gatim

ciorba vacuta retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015649 (s)

loading...