News Flash:

Supa de usturoi cu parmezan

13 Noiembrie 2012
1593 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 catei de usturoi
1 ceapa
1 ou
2 cartofi
Piper
Sare
Piper
Ulei
Maghiran
Cimbru

Mod de preparare:

Sae pune ceapa taiata marunt cu uleiul intr-o oala, apoi cartofii taiati cuburi. Cand s-au rumenit putin se adauga maghiranul, apa si cimbrul si se potriveste de piper si sare. Intr-o cratita calim ceapa taiata marunt in ulei. Adaugam cartofii taiati cu. Cand au fiert cartofii se adauga usturouil pisat. Batem oul si il turnam in supa.Amestecam continuu. Adaugam in farfurie cand  servim ceapa verde taiata marunt. Daca doriti puteti adauga si casc aval ras cat este calda supa.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi ceapa cartofi piper sare ulei maghiran cimbru oala supa farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019954 (s)