News Flash:

Supa de usturoi copt cu emmentaler

19 Septembrie 2011
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de usturoi copt cu emmentaler
Ingrediente: 4 capatani usturoi 1 litru supa de vita 120 g emmentaler 5 cepe medii 3 linguri ulei de masline 2 lingurite cimbrisor uscat 1 lingurita sare Mod de preparare: Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade. Capatanile de usturoi se reteaza putin in varf cu ajutorul unui cutit, apoi se asaza intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu, se stropesc cu putin ulei de masline, se invelesc cu alta folie si se dau la cuptor 40 de minute. In acelasi timp se pun cepele intr-o tava, se presara cu restul de ulei si se dau la cuptor 30 de minute. Se scot si se lasa sa se raceasca 15 minute. Se stoarce usturoiul intr-o oala, se adauga cepele coapte si tocate, apoi se adauga supa, cimbrisorul si sarea. Se da in clocot apoi se reduce focul si se lasa sa fiarba 45 minute. Se serveste cu emmentaler razuit. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi apricon brandy bagheta alba ceapa placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3960 viz    0 com
1192 viz    0 com
2399 viz    0 com
1006 viz    0 com
981 viz    0 com
1227 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017267 (s)