News Flash:

Supa de toamna cu rosii si legume

26 Septembrie 2013
949 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura de ulei de masline
1 ceapa medie
1 catel de usturoi
1 telina
1 dovlecel
1 ardei gras rosu
1 l supa de pui
500 g sos de rosii
1 cana de paste
1/2 ceasca mazare
80 g spanac
branza sau parmezan ras

Mod de preparare:

Caleste ceapa, usturoiul si telina intr-o cratita mare, aproximativ 3 minute. Adauga dovleceii si ardeiul gras si mai lasa compozitia pe foc inca 4 minute. Adauga 2 cani de sos de rosii si apa rece, acopera cratita si lasa supa sa fiarba, la foc mic, circa 10 minute. Adauga pastele, mazarea si spanacul, apoi lasa supa sa fiarba pana cand se inmoaie bine legumele.
Supa de toamna cu rosii si legume se serveste calda, presarata cu parmezan ras.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019550 (s)