News Flash:

Supa de telina cu usturoi si ghimbir

30 Iulie 2014
3949 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente

4 mere mari
o radacina de telina mare (circa 700 de grame)
4 cepe mici
1 pahar de lapte
2 catei de usturoi
o bucata de ghimbir, cat degetul mare
1 litru de supa de legume
patrunjel proaspat
o mana de frunze de telina
1 galbenus
o bucatica de unt cat nuca si doua linguri de ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Pune untul si uleiul intr-o tigaie si adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Caleste cateva minute, apoi pune ghimbirul dat prin razatoare fina. Continua sa calesti, la foc mic cinci minute, pana se inmoaie toate, dar fara sa se rumeneasca. Adauga telina data prin razatoare si merele taiate in bucatele mici. Pune peste toate acestea supa de legume si lasa totul sa fiarba, la foc mic, cu capac, timp de 20-30 minute.

Pune supa si continutul intr-un blender si lichefiaza totul. Supa se aseaza din nou pe foc, atat cat sa inceapa sa clocoteasca, apoi se da deoparte si se adauga un pahar mic de lapte amestecat cu un galbenus de ou. Pune sare si piper si serveste supa decorata cu frunze de patrunjel si de telina tocate foarte marunt.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa telina supa mar supa vara supa rapida supa instant
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2001 viz    0 com
2569 viz    0 com
1837 viz    0 com
1789 viz    0 com
2448 viz    0 com
1854 viz    0 com
2248 viz    0 com
3144 viz    0 com
1712 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020221 (s)