News Flash:

Supa de telina cu smantana

16 Iulie 2013
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 catei de usturoi
750 g telina tocata
1 cartof mare taiat cubulete
1 ceapa tocata
500 ml supa de pui
150 ml smantana
170 ml lapte
ulei de masline pentru servire

Mod de preparare:

Intr-o oala punem la fiert telina, cartoful, ceapa, supa si 500 ml apa rece. Acoperim vasul cu un capa si lasam sa fiarba la foc mic timp de 45 de minute. Supa o procesam intr-un blender, o punem din nou la incalzit si incorporam smantana si laptele si mai lasam sa fiarba 5 minute. Adaugam sare dupa gust. Punem in boluri, presaram cateva picaturi de ulei pe deasupra si servim cu paine prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartof mare ceapa tocata smantana oala foc mic paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1723 viz    0 com
1621 viz    0 com
1418 viz    0 com
1043 viz    0 com
1249 viz    0 com
1088 viz    0 com
1204 viz    0 com
1642 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013835 (s)