News Flash:

Supa de taitei cu carne de pui

28 Octombrie 2011
913 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de taitei cu carne de pui
Ingrediente: 1/2 piept de pui 4 cani de supa de pui 1 ou 1 lingura de morcov taiat cubulete 1 lingura mazare faina piper alb 1 fir patrunjel sare Mod de preparare: Intr-un castron se pune oul, putina sare si 3 linguri de faina. Se amesteca bine la inceput cu lingura, apoi se presara putina faina pe o suprafata neteda, se pune amestecul cu ou si faina si se completeaza framantand treptat cu faina. Cand nu se mai lipeste de maini, e gata. Dupa aceea se intinde o foaie si fie taie taiteii la cutit, fie se dau prin masina de paste. Se amesteca cu o ploaie de faina, dupa care se lasa deoparte. Intr-o cratita se pune supa de pui, se completeaza cu putina apa si se lasa la foc pieptul de pui. Dupa ce se ia spuma, se adauga si morcovul cu putina sare. Cand pieptul e gata fiert, se taie cubulete mici. Taiteii se dau pe strecuratoare ca sa scada surplusul de faina, dupa care se pun peste bucatile de piept, plus mazarea. Se lasa sa fiarba si taiteii. Se potriveste de sare si se pune un varf de cutit de piper alb. Supa se serveste cu putin patrunjel. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan somon rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1266 viz    0 com
1085 viz    0 com
1553 viz    0 com
1526 viz    0 com
1407 viz    0 com
1766 viz    0 com
1229 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016538 (s)