News Flash:

Supa de taitei

18 August 2011
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de taitei
Ingrediente: un piept de pui 2 morcovi 1 telina 1 ceapa taitei patrunjel sare piper Mod de preparare: Se pun la fiert in apa cu sare pieptul de pui si legumele curatate. Dupa ce au fiert, se scot, iar morcovul si telina se taie cubulete mici. Pieptul de pui se poate folosi la altceva. Se pun legumele inapoi in apa care au fiert si se adauga taiteii. Cand taiteii sunt fierti se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai condimenteaza cu sare si piper dupa gust. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci pecan morcovi ceapa patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

936 viz    0 com
815 viz    0 com
3930 viz    0 com
913 viz    0 com
1234 viz    0 com
915 viz    0 com
905 viz    0 com
1458 viz    0 com
1021 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014753 (s)