News Flash:

Supa de sparanghel cu mazare

16 Mai 2014
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de sparanghel proaspat
crutoane
2 cani de mazare congelata
o lingura de tarhon proaspat tocat
1,5 l de supa de legume
1/2 lingurita de sare
1/2 lingurita de piper negru macinat

Mod de preparare:

Pune sparanghelul taiat marunt alaturi de mazare intr-o cratita mare si adauga supa de legume, tarhonul proaspat, sarea si piperul si fierbe impreuna ingredientele timp de 10 minute. Paseaza legumele cu ajutorul unui blender pana cand obtii o pasta de consistenta supei creme de legume. Mai da-i un clocot si serveste-o in boluri pentru supa.
Supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat se serveste fierbinte, alaturi de crutoane fierbinti. Este o supa saraca in grasimi, pe care o poti imbogati cu o lingura de smantana.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa sparanghel retete sparanghel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2156 viz    0 com
1168 viz    0 com
1444 viz    0 com
1525 viz    0 com
2143 viz    0 com
1217 viz    0 com
1362 viz    0 com
1275 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013777 (s)