News Flash:

Supa de spanac si patrunjel

5 Mai 2014
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr spanac proaspat (eu am avut spanac baby)
2 cartofi medii
2,5 l supa de legume
3 fire ceapa verde
2 legaturi patrunjel proaspat
sare
piper
2 linguri ulei de masline extravirgin
1 lingura smantana, pentru servit (optional)

Mod de preparare:

Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie cuburi. Se curata ceapa si se taie bucati. Se infierbanta supa de legume, dupa care se adauga ceapa si cartofii. Se lasa sa fiarba, pana cand se inmoaie bine de tot. Se adauga patrunjelul si spanacul, spalat si curatat de codite in prealabil. Se stinge focul si se lasa verdeturile sa se inabuse, timp de 10 minute. Se paseaza supa, cu ajutorul unui mixer vertical.
Se adauga ulei de masline si sare, eventual piper si se omogenizeaza. Se toarna in boluri si se serveste fierbinte cu smantana.

Supa de spanac si patrunjel recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa spanac retete spanac supa patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1181 viz    0 com
1139 viz    0 com
2711 viz    0 com
1140 viz    0 com
1609 viz    0 com
1284 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019538 (s)