News Flash:

Supa de spanac

22 Mai 2013
1351 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g spanac
o lingura cu faina
50 g unt
sare
piper
apa

Mod de preparare:

Se curata spanacul, se spala foarte bine si se pune la fiert. Dupa zece minute se scurge si se paseaza. Separat se caleste faina in unt si se stinge cu zeama in care a fiert spanacul, turnata cate putin. Se amesteca impreuna cu piureul de spanac, se adauga sare, piper si se mai da intr-un clocot.

sursa: doctorul zilei
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt piper clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014486 (s)