News Flash:

Supa de sfecla rosie cu morcov

14 Mai 2014
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 morcov mare, taiat bucati
2 sfecle rosii, taiate cubulete
4 cani de apa
1/4 cana coriandru proaspat
1/2 cana ceapa tocata
2 catei de usturoi
1/2 lingura ulei de cocos
3 linguri de fulgi de nuca de cocos
1/4 lingurita piper
1/2 lingurita sare

Mod de preparare:

Pune apa intr-o oala la fiert si adauga, pe rand, toate legumele si mirodeniile. Lasa-le sa fiarba in jur de 25-30 minute, acoperite cu un capac, pana cand sfecla se inmoaie. Transfera totul intr-un blender si mixeaza ingredientele. Subtiaza piureul cu zeama in care au fiert legumele.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa sfecla sfecla rosie retete sanatoase retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1482 viz    0 com
2036 viz    0 com
1178 viz    0 com
1310 viz    0 com
1239 viz    0 com
1181 viz    0 com
1180 viz    0 com
1137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019647 (s)