News Flash:

Supa de sfecla rosie

26 Aprilie 2012
2523 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de sfecla rosie
Ingrediente:

800 g sfecla rosie (conserva) taiata cubulete
750 ml supa de legume racita
1 ceapa rosie tocata
1 catel de usturoi zdrobit
2 linguri capere
35 g firimituri de paine alba
2 linguri ulei de masline
140 g iaurt natur
1 lingura otet de vin rosu
1 lingura marar tocat

Mod de preparare:

Intr-un blender procesam sfecla, ceapa, usturoiul si caperele. Adaugam firimiturile de paine si mai amestecam putin. Intr-un alt vas combinam supa cu ulei si otet si apoi turnam amestecul obtinut peste crema de sfecla. Procesam in blender pana obtinem o supa-crema fina. Adaugam sare dupa gust si lasam la rece timp de 15 minute. Intre timp amestecam intr-un bol iaurtul cu marar si adaugam putin sare. Supa se serveste rece cu crema de iaurt si crutoane.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla rosie ceapa rosie usturoi capere paine alba iaurt natur marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2832 viz    1 com
4329 viz    0 com
2939 viz    0 com
6775 viz    0 com
1513 viz    0 com
2412 viz    0 com
3055 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1782 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019092 (s)